Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - czy ktoś testował ten "trainer"?

podc4st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestańcie już z tym trainerem. Ten był poruszany już milion razy, nie działa.

Za darmo takiego trainera nie dostaniecie w trakcie totsów, może po wyjdzie darmowa.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Witam. Znalazłem jakiś trainer do fifa world na youtube. Mam do was pytanie czy ktoś go może testował?

Link do trainera:

http://www.youtube.com/watch?v=t0VJgtUFnPM

Jest to wirus - nie należy tego pobierać.

Chyba, że chcesz mieć jakieś wiry na kompie + całkiem zbędny plik, gdyż to co podał autor filmu do pobrania nie jest trainerem.

Przestańcie już z tym trainerem. Ten był poruszany już milion razy, nie działa.

Za darmo takiego trainera nie dostaniecie w trakcie totsów, może po wyjdzie darmowa.

Tak temat był poruszany i nie kłam ludzi.

Sam VerexPL posiada działającego trainera- początwkowo ściemniał, że się nim podzieli. Później stwierdził, że jemu działa a nam nie. 

VerexPL proszę Cię nie kłam ludzi, że trainera nie ma lecz powiedz od razu : "Tak działa, mam go ale Wam nie dam".

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Kilka dni temu testowałem,nie działa do kitu.

Co wy z tymi trainerami? I tak po korzystaniu z trainera dostaniecie bana i stracicie konto...

Opublikowano

Kilka dni temu testowałem,nie działa do kitu.

Co wy z tymi trainerami? I tak po korzystaniu z trainera dostaniecie bana i stracicie konto...

Nawet jeśli stracimy konta to nie problem zrobić nowe prawda?:)

Zwłaszcza, że za rejestracje nic nie płacimy.

Warto zaryzykować dla zysku. Niestety nie posiadam takiej wiedzy, żebby zrobić trainera. Myślałem, że jeśli ktoś chwail się na tym forum cheatem to go udostępni lecz grubo się myliłem :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@Up proszę Cię... w DARMOWEJ grze na bank dostaniesz bana za trainerowanie ... -.- oni będą mieli w dupie WORLD'a, zrobili go tylko dla zysku ponieważ czasem ktoś kupi te Fifa Pointsy.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...